-/R


Alla känner varandra, alla snackar skit om varandra. Hemligheter blir till nyheter och myter blir till verkligheter. Välkommen till världen, det du inte vet om dig själv, vet alla andra.

-20.56

SCHAAAALLLLLÅÅÅÅÅÅ! Slutade vid halv 3 och väntade på att Joan skulle sluta. Vi åkte till Södertörn för att möta några, Jag skulle träffa Sanae och han Felipe. Va där vid halv 4. Vi träffa på Linda så vi åkte med henne till masmo, vi gick hem till henne snabbt och sen rulla vi mot vårby. I centrum träffa vi Yannis och Jonas. Vi chillade lite med dem sen vid 5 rulla vi hem till mig. Sanae hjälpte mig lite med kläderna, sen prata vi lite med min mamma och nicole. Hon rulla hem vid halv 7 och jag städade mitt rum lite snabbt. Jag och Nicole åt precis varma mackor med te/youghurt. Såååå är proppppppmätt. Ska fixa min ipod nu för den e fuckeeeed up! All musik ba *BOOM* borta?! Sååå de e bara de som gäller just nu, sen rullar man mot sängen. Avrundar här, Puss! :*

Liiiiite sådär halvgammal

-07.43

Tjenixeeeeen allihopa! Vaknade vid halv 7 för att platta håret och nu är jag klar med allt! Ska snart börja rulla mot bussen, sanae och jona ska hoppa på på masmo. Såååååå måste börja gå kvart alltså om typ 2 min.. Men jag lägger upp outfiten/facelooken sen om hinner och pallar. Börjar 8:45 och slutar halv 3 tror jag. Mååååste hem direkt för aaa ni fattar varför.Ajdeeeee hejdååå

-SVAAAAR


Anonym om -I'm awesomelieawesome
Äe franska roligt ? Eller är det svårt ?
SVAR: För mig är franska inte så roligt eftersom jag har problem med läraren...Men om det är en bra lärare man har och man gillar henne/honom så borde de vara lite roligt. För mig är de inte så svårt att förstå franska för att jag pratar spanska och engelska. Franska är en blandning av dem två språken men om du inte talar spanska och talar engelska så förstår lite grejer. Hoppas du fick ditt svar!

-Yeeeeeeah

Han är så fin, men hans personliget gjorde han så ful.

-Feeeeeeeeeeeeeett Lääääääänk!

Shoooooooooooooooooooooooos alla! Ska ta och länka en aweeeeeeeeeeesome blogg nu! Läs Carime's & Sanae's blogg! Brooor den e tuuuuuung! Ajde läs!


-Ciiiiitat

DET VÄRSTA SOM FINNS ÄR ATT SE DEN DU ÄLSKAR - ÄLSKA NÅN ANNAN

-Tääääävling

Hej jag tävlar hos Jennifer Libanes blogg. Man kan vinna en Sony Ericsson telefon. Ni borde börja läsa henne blogg för hon är en trevlig, gullig och rolig tjej som jag träffade på Ung som har en awesome blogg!


-SVAR


Anonym om -
vrf har du dt?
vad har hänt? :/
Svar: De har hänt lite grejer men kan inte berätta för det är privat.

-

kommer inte blogga för har utegångsförbud och dataförbud för tillfället + min mamma har tagit min lur så kan inte messa heller. bloggar när jag har tillgång till en data.

-Skulle publiceras för ungefär 3 timmar sen...

Haaaaaatar min röst! Är förkyld by the waaaaaaay : /

-'' Killar gör sugmärken på halsen som hundar markerar på stenar, för att bevisa att han tillhör tjejen. ''



-HAHAHAHHAHA, Såååååå tooooorr! Jag dööööööör!


-Skjorta kavaj och röda byxor, rööööda byxor!

Hinner inte blogga idag för satte mig nyss vid datan och måste diska och torka håret nu. Ville bara säga det. Bara för att det har varit dålig uppdatering så gör jag ett videoinlägg imorgon : ) Bara för att jag är såååå gullig och snäll. Och vill inte direkt deppa ner bloggen för mår inte så bra just nu. Saknar min ääääälskling så jäääävla mycket! Har inte träffat henne på 4/5 dagar : ( Men ajde måste gå mamma kommer få flipp om jag inte lägger mig snart.. Ni vet sträng mamma. Alanis om du läser de här messa mig måste säga en sak : )

~Don't trust too much. Don't love too much. Don't hope too much. Because that '' too much '' Can hurt you so much~

,

-Paco & Briz [Twang System] - Där Vi Bor, Where We Live


-I'm awesomelieawesome

Är feeeeeeeeettt hungrig men ska blogga innan jag fixar något att äta. Kom nästan försent till skolan idag.. Vaknade av att Montse ringde mig halv 8. Kollade på klockan och jag fick paaaaaanik! Skulle gå hemifrån kvart i och jag som är så jävla tung så hann jag! Men började 9.10 med Kemi-Franska-Lunch-Matte & Mt. Slutade halv 3 idag, satt och vänta på Steffi för hon slutade senare än mig.. Vi rulla mot centrum med några och chillade där en stund sen så rulla jag, Michaela och Montse hem till henne : ) Dem fixa sig lite sen så gick vi till stationen. Vi tog bussen till Vårby klockan 6 typ. Dem gick till träningen och jag fortsatte hemåt. Kom hem vid halv7 ungefär. Städade min garderob för de va kaooooooz bre! Men nu äre fiiiiiint och städat. Allt är i sin ordning : ) Bråka med mamma lite också. Okej jag vet jag är uppkäftig men vafan du överdriver med sååååå jävla mycket! Jag vet att antingen så läser du det eller5 så gör nicole de. Men skit i dem nu ska fixa en macka eller nåt för håller på att döööööö! Har fixaqt kläder till imorgon och hunnit noppa mig lite. Efter ska jag nog gå och lägga mig för är liiite små trött, Godnatt!

-On my braaaaaaain

Det e fest nuuuuuuu! Hos mange mange mange! Vi ska ha kul nu hos mange mange mange! Fest hos mange, Fest hos mange! Nuuuuuuuuuuuuuuu!

-Ärlighet är en dyr present, förvänta dig inte den av billiga människor.

.

-UNTZ! UNTZ! UNTZ!

Idag så började skolan som alla säkert vet. Rätt så chill dag, bara massa information, fika & lunch. Kom hem för nån timme sen. Men idag vaknade jag kvart i 6 av att mamma torkade håret -.- Så blev på dåligt humör... Fixade mig och allt sen vid kvart över 7 rullade jag mot bussen... Kom fram till Kvarnbergsplan vid 8, väntade på Steffi och vi träffa Joan, Una och Montse. Va framme i skolan vid halv 9. Slutade ganska så tidigt : ) Men va hos Montse en stund med Steffi och Joan. Vi chillade bara sådära. Orkar inte ta kort på min outfit för är feeeeeeeett trött. Kom hem halv1/1 igår.. Så sov 5 timmar typ. Skulle träffa Alanis men så blev de inte, de va ändå ingen idé för va på dåligt humör. Satt i luren med Stephanie nyss : ) Ska nog bara chilla framför datan en stund, sen kolla kläder till imorgon och ska lägga mig tidigt idag. Sitter i luren med Joan just nu.... Men ska börja pallra mig mot köket och göra popcorn till mig och min syster : )

Fjooooooortispoze -.-

-The last day of my life

Min kusin kom precis ut från kumla fängelset. Han har suttit inne i 2,5 år. Det är jäääääääätte roligt att träffa han igen : ) Han sitter bredvid mig just nu och han säger att om nån rör mig så kommer han zuttvurpa personen. Såå passsssssa er säger han!


 Angående bloggandet så kommer jag skriva imorgon för ska fixa de sista jag har att göra tills imorgon. Som ni alla kanske vet så förlorar jag mitt liv imorgon. Jag börjar skolan -.- Börjar halv 9.... Ville berätta att alla inlägg från sommaren är i en speciell kategori som heter : Sommar 2011. Såååååå det här är sista inlägget för sommaren. Puuuuuuss! Bloggar imorgon : )


-SVAAAAAAAR


Chanti <3 om -Dagens Outfit
Typisk<3 när du tar bild utan strumpor haha :D <3
Svar: Haha har märkt att jag tar på mig strumporna precis innan jag tar på mig skorna : )

-Mammmmmmmmma

Jag tror på kärlek vid första ögonkastet för jag har älskat min mamma enda sen jag öppnade mina ögon


-HEHEHEHEEH

Har precis torkat håret som jag tvättade för ungefär 20 min sen. Ska börja fixa mig för ska träffa lite folk i plattan kl 17 : ) Sen drar vi till The Voice och fuuuuuuuuckar ur! Måste träffa Sanae först sen så drar vi till tc. Ska berätta lite om igår. Orkar inte berätta med detaljer så tar det snabbt. Fixade mig och allt, Sanae kom hit och vi drog till tb vid halv4 tiden. Kom fram vid kvart över 4 i ung. Gick till donken träffade folk och sen så rulla vi mot stora scenen. Vi träffa lite mer folk sen så fuuuuuuuuuuuuuuucka vi ur toooooooootalt bror! Ouuuuft Tania bääääästa när hon va i ringen, HAHA. Följde med Sanae till tåget klockan 8 gick tbx och va med alla andra. Vi fuuuuucka ur mer! Sen va vi i Halebop tältet. Mamma mötte mig i tc klockan kvart i 10 ungefär. Vi stack till hennes kompis resturang och åt : ) Kom hem kl halv 1 ungefär.

- UNG


-Om igår

Helllllloooooooo people! Vid 3 så hoppade jag på Sanaes tåg, vi fick sällskap av Ozzy en station. Vi gick av i tc och träffade på Christina. Hon hade stått och väntat på en tjej i en timme så vi vänta med henne utanför Kicks. Senare kom Betty och till tjej som jag inte kommer ihåg namnet på.. Sen börja vi gå mot ung ocg vid ingången träffade vi Sherii och Asta : ) Jag och Asta gick till donken för vi skulle äta så Sherii och Sanae gick nånstans. Har för mig att dem gick till dansgolvet. Senare kom Sherii, Sanae, Moa, Astrid, Jennifer, Nirra och Izel dem e kom till donken. Lite senare kom Damla. Vi satt där en stund sen rulla vi in mot ung igen. Vi fuuuuuuucka ur! Assså Una och Kamilla största satsarna. Aa sen dem kom några random folk och börja dansa med mig, Ouuuft blev lack fan! Och sen vare nån sån taffsa på mig jag gav han värsta örfilen, HAHA. Musiken blev dålig så vi tagga bakom scenen till festen där! Asssssså där vare riktigt tuuuuung musik! Dancehall, Reggeaton och Soca, GAAAAAAAAH! Vi blev fotade också, bilder kommer när Sanae lagt ut dem : ) Vi dansa där en stund sen vid kvart i 9 började jag, Sanae, Asta, Sherii, Damla, Nada och Angelina rulla mot tågen. Kom hem vid 10 ungefär.. Satt vid datan lite, åt en macka sen gick jag och la mig för va döööööööööööö trött. Har värk i benen från igår. Nu väntar ag på Sanae för min syster ska noppa henne sen drar vi till ung och bara hare tungt : ) Bloggar kanske innan jag går. Avrundar här, Puss!

-Svar

Anonym om -Kooooooommentar
Vad betyder oskuld? :)

Svar: Asså det är när man aldrig har haft sex och när man har det för första gången så brukar man säga att man tappade oskulden

-Bloggar imorgon, ni får en låt medans : )


-Sanna ord

Det är svårt att vara människa, därför förtjänar alla att bli förlåtna därför att de inte kunde göra bättre just då. Du har begått misstag som alla andra. Vi är alla tillåtna att göra fel. Lär dig förstå andra människors situationer och uppskatta vad de har upplevt. Människorna gömmer sig bakom en mask, se igenom masken och tillåt dig tycka om den som finns bakom masken. Vi människor bär masker allihop, låt oss försöka plocka bort dem.

-Dagens Outfit


Medina - Bahebak Ana Kteer


-GOOOOOOOODMORGON!!!!!!!

Vaknade för typ 20 min sen och har precis klätt på mig. Dagens Outfit kommer senare, so dont worry : ) Sanae ska komma till mig snart vet inte vilken tid men hon kommer snart för vi ska träffa en killkompis på ung. HAHAHAHAHAHHA SANAR JAG DÖÖÖÖÖÖR! DU FATTAR INTE HUR MYCKET JAG DOG AV GARV IGÅR HAHAHAHHAHAH! (egenvärld) Okej back to reality. Ska äta frukost nu och sen ska jag sminka mig. Sen vid 3 ungefär så kommer vi åka. Vi kommer träffa alla vi va med igår och de va ett par stycken. Asså vi såg ut som ett basketlag fan. Vi va typ 15 stycken... Men shit the same. Såååååå vi kanske ses i ung mina kära läsare : ) Ni får ha det så bra för ska pallra mig mot köket som är typ 2 m från datan... hehe. Bloggar kanske senare innan vi åker med Sanae, Puss! :*


-Heeeeeeelllllllllo out thereeeeeeeeee!

Heeeejsan Sveeeejsan allihoppa! Aa okej e ganska så hype fortfarande. Men Sanae kom till mig vid 2, vi fixa oss och åt. Sen drog vi till Skärholmen för att möta Elo sen tog vi tåget. I lilje hoppade Olivia och Felicia på och vi fortsatte till plattan. Vi gick till ung och kollade lite, helt dött i början så vi gick till donken och drev med lite folk. Sen satt vi i ingången och väntade på Sherri som de tog tuuuusen år för att komma. Vi väntade i 1 timme typ. Michaela, Grece, Sara, Montse, Am, Tania, Asta och Damla hann komma också . Lite senare kom Sherii så vi rulla in. Vi gick till stora scenen och vi försökte dansa lite. Men vi kunde inte för felicia blev tagen av flempan barnen , hahahahahah. Asså alla började taffsa på henne och Sherii ba stog där och dog av garv, hahahha. Träffade på Alanis, Krishna, Chanti och Ale där också sen så drog Sanae och Elo. Så jag blev kvar med Asta och dem. Skulle va med Alanis men nej så gick tillbaka till Asta, Felicia, Sherii och Damla. Vid 9 rulla jag hem för de va fett tråkigt. Kom hem vid halv 10. Men imorgon då jäääävlar ska vi fuuuuuuucka ur! Träffade på mycket folk jag inte träffat på länge : ) Aa de va typ de, ska kolla lite kläder till imorgon och sen så äre tve som gäller. Ska gå och lägga mig snart... Avrundar här, Puss! :*

-Kooooooommentar

Anonym om -All I want in my life, Is you baby:
åhh, så SNYGG du är !! fin blogg :) ♥

Svar: Haha va
söt! Tack iallafall.

anonym. om -All I want in my life, Is you baby:
åhh, du är så snyggg !!! har du haft en kille i så fall har du haft sex lr hånglat med han ? : )
Svar: Taaaack! Ja jag har haft kille (oseriöst) och ja jag har hånglat/strulat med han. Nej jag är oskuld : )

-All I want in my life, Is you baby

Pallade inte dra till ung men vi gick en stund bara. Feeeeett tråkigt. Ung är så överskattat egentligen.Folk blir fett hypade över de. Det va roligare förut.. Men va där en stund sen så gick jag hem för Sanae hade nackspärr gullig som jag är : ) Men aa va hos henne, hjälpte till lite,  fick henne att röra på huvudet också. Vi hade fett roligt i hennes rum. Vi spelade kort och jag drev hela tiden för att få henne att skratta. Stackarn fick ont i huvudet när hon skratta. Men aa sen så kollade vi lite kläder och de, vi fixa nåt att äta också. Sen vid halv 9 rullade jag hemåt. Kom hem vid kvart över. Kollade på film precis på 6:an, Tuuuuuung den va! Men imorgon ska jag och Sanae till Ung med ett par tjejer. Vi kommer va ett par stycken. Kommer träffa Asta, Damla, Natalie, Sherri, Egzona, Em, Am, Elin och Sara där : ) Vet inte om jag kommer blogga innan jag går men vi får se. Kommer gå ut tidigt men vi ska dra vid 3/4 ungefär för pallar inte va där hela dagen. Ska träffa en annan kompis också, Haha Sanae vet vem de är.. Ska snart gå och lägga mig för måste upp tidigt imorgon, Puss! :*

-Love is what every person needs

Hej alla hinner inte blogga för måste till Sanae nu. Måste hjälpa henne för hon har nackspärr -.- Men aa ska dit nu efter inlägget. Blev precis klar med att sminka mig och ska bara sätta på mig en kofta, skorna och så drar jag : ) Efter ska vi till Ung, pallar inte va där hela dagen så vi kommer gå vid 5/6 typ. Men de va typ allt eller nej. Vaknade vid 12 och jag och Nicole va tvugna att tvätta. Vi blev klara för 20 min sen. Okej nu va det allt. Ajde ska gå nu, Puss! :*
.

- Älskar dig! -

-Gullig kommentar


Nima
om -00.57:
Du e skit vacker :D <3

Svar: Naw tack, du är säkert lika vacker! : ) <3

Every start has an end, but in life every end is a new beginning

.

-23.58

Imorn börjar Ung vet inte om jag ska gå, pallar inte typ. Men idag vaknade jag halv 1 och tvättade håret direkt. Åt ''frukost'' vid 3 ungefär. Stannade hemma idag för hade ont i magen. Girlstuff you know ; ) Okej fööööööör mycket information. Men Nelly, Karen och Liz kom hit vid 6 och dem gick vid 11 typ. Vi kolla på film och hade de mysigt. Dem gick vid 11 ungefär. Ska snart gå och lägga mig för börjar bli lite småtrött... Avrundar här, Puss! :*

-SVAR



Anonym
om -Skola? Fuck no.:
skulle du kunna göra ett videoinlägg det skulle bli tacksam? :)

SVAR: Aa det kan jag göra, men gör de nån annan dag. Kanske imorgon : )

-Skola? Fuck no.

Nu när jag tänker efter så är det bara en vecka kvar till skolan börjar. Har tänkt på det flera gånger men har inte insett att det är snart. Och jag har värsta ångesten över de. Asså jag vill inte börja för de betyder att man måste vakna tidigt varje dag. Men på nått sätt vill jag börja för då träffar jag alla och umgås med dem från klassen. Men jag vill inte börja med läxor, lärarna och att ha lektioner igen. Men i år ska jag satsa på betygen. Jag ska sköta mig i år. För förra året hade jag problem med lärarna, kom försent/skolkade för mycket och störde på lektionerna. Blev dessutom inte godkänd i Biologi. Och nu när jag tänker efter så fick jag en läxa över sommarlovet att skriva en text om ett kapitel om växter och sen ska jag ha ett muntligt prov på de. Och jag har inte ens öppnt boken typ sen skolan slutat, eller asså jag har öppnat den sen kollat i din i typ 2 minuter sen stängt den igen. Och grejen är att jag inte kan nått. Men det spelar väl ingen roll om jag inte blir godkänd i biologi i 7:an? De påverkar väl inte betygen i 8:an? Jag hoppas på de iallafall.

-SVAR



serhat
om -Sitter helt fixad och gör ingenting

du är jätte snygg (a) har du facebook? :)

Svar: Aa det har jag. Klicka HÄR!

-WOOOOOORD


Tjejen bryr sig mer om sitt yttre. För killar är bättre på att se än att tänka


-14/08


-00.57

Okej ska blogga nu för har inte gjort de.. Men aa igår så åkte jag till Fittja och va där hos min mormor. Hela familjen va där och vi grillade. Asså åt som en f*cking gris : ) Hade de ganska så tråkigt när alla mina kusiner gick så jag satt i tele med Alanis och pratade och typ allt och inget. Vi prata i nån timme sen så dog min telefon så jag satta mig vid datan till halv 3 ungefär. Vid den tiden åkte vi hem och däckade direkt. Va skit trött för hade sovt några timmar bara kvällen innan.. Idag vaknde jag vid halv 11 och klädde på mig och så smsade jag Sanae och självklart så får man inget svar. Jäveln hade somnat typ. Såå jag sov till 12 ungefär fixade mig igen och allt. Sen vid halv 2 ungefär så kom Sanae hit och vi va i mitt rum och hade de trevligt. Vid 3 åt vi och vid halv 4/4 stack vi ut. Vi gick runt lite här och där. Sen träffade vi Yoceline och vi va med henne, lite senare träffade vi mickaela, melanie, jennie, merve, tugce och nån emma. Vi gick runt sen va Sanae tvungen att gå hem och vi följde med henne till Masmo. Jag och Yoceline gick av i Vårby óch dem andra fortsatte till Vårberg. Kom hem vid halv 9 ungefär. Satte mig vid datan typ vid halv 10. La på med Muska för inte för så länge sen, vi pratade i nån timme. Haha bruden har torraste humorn! Men aa ska kanske träffa henne imorgon, men kanske. Aa de va typ allt ska torka mitt hår som jag precis tvättat och göra en skål med youghurt till mig. Juuuuste bilder kommer från idag, inte så många men de är ett par. Avrundar här, Puss! :*




-BloggHjälp

Ska visa hur man bäddar in videos från youtube till bloggen. Har fått många kommentarer om hur man gör de så ska göra de nu. Juuste youtubesidan här är på spanksa och de går inte att översätta fast ska visa iallafall. Ska visa med hjälp av bilder, har suttit och printscreanat lite : )
Så här gör man :
1. Du går till videoklippet du vill lägga ut sedan klickar du på Dela kanppen som finns under.

2. Efter att du gjort det så kommer det att se ut såhär. Då ska du klicka på Bädda in knappen.

3.Efter de så ska du kopiera texten som kommer komma fram i rutan.

4. När du är klar med det så loggar du in på blogg.se och klickar på nytt inlägg. Sen kommer du att se en liten blå ruta där det står HTML. Klicka där
Bild saknas.
5. När du klickat så kommer de att komma upp en tom ruta/fönster där du ska klistra in de du kopierat innan. När du klistrat in texten/koden så kommer det att finns två knappar att klicka på. En röd där det står Avbryt och en grön där det står Uppdatera. Du ska klicka på Uppdatera.
Bild saknas.
6. Fönstret kommer att stängas och videoklippet kommer att komma fram i inlägget. Sen är det bara att publicera. Klart och då är klippet på din blogg.

-SVAR

Anonym om -Alanis Quetzal:
Använder hon löshår? :)
Svar: Nej det gör hon inte, det är hennes naturliga hår :)

-Beeeeend over

Fixade aldrig något att äta satt framför datan bara. Har chattat med Alanis, Jesper,Sara och en till. Det kommer KANSKE bilder senare på kvällen. Men ska börja gå mot tåget för ska till Fittja : ) Uppdaterar senare

- Jag för nån timme sen... -

-Hyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyype


-Sitter helt fixad och gör ingenting

Aa som rubriken säger så sitter jag helt fixad här framför datan för att vaknade halv 11 för att fixa mig och de. Sanae skulle kommit halv 12 men hon kom aldrig för hon sov, hon hade tydligen somnat 6 igår kväll. Jag satt och undra när hon kom till 12 ungefär sen så bestämde jag mig för att ringa henne och hon sov då. Jag hade väckt henne haha. Men aa det va ändå ingen ide för skulle va tvungen att gå klockan 3. Familjen ska grilla så därför men kan gå vid 5 så Sanae och du läser de här då vi går ut, pallar inte sitta hemma.. Ring mig om du kan. Såå just nu ska jag bara fixa något att äta lite snabbt för snart ska jag rulla mot tåget och åka mot Fittja. Puuuuuss! :*

-Alanis Quetzal


KLICKA PÅ BILDEN!

-Rubrikjävel.

Orkar inte blogg men ska göra de ändå. Aa men idag så va jag tvungen att vakna tidigt för att nån jävel va tvungen att komma till mig vid halv 11. Så Sanae va hemma hos mig vid den tiden och vi ringde Sherii lite snabbt för att fråga vilken tid Lägg ner ditt vapen skulle börja.  Vi typ väckte henne för hon svarade med väääärsta rösten, HAHA. Sen hon va tvungen att säga klockan 5 och visom hade vaknatt idbara för att Asta sa att den skulle börja tidigt. Så där satt vi  helt mobbade framför datan i typ 2 timmar till 1. Eller Sanae satt och flippa på min data och på sin blogg för hon höll på och fixa hennes blogg medans jag gjode frukost till mig. Sanae fastade så hon åt inte..Vi fick inget bättre för oss så vi ringde Jonas och började störa han. Han fick lite flipp och ahn va ensam hemma så vi gick t han för vi hade sååå tråkigt hemma hos mig. Såå aa vi va hemma hos han sen så fick han panik för han hittade inte sin lur sen gick han till ip och vi hade tänkt gå till mig men vi gick till Sanae istället och jonas följde med. Sen de hände lite grejer hos Sanae och de slutade med att hennes dörr och fönster gick sönder. Och de va jag och jonas son gjorde de....Sen jJonas fick panik för att han inte kunde öppna dörren och sen fick han panik för att min syster kom hem. Jag dooog! Jonas flippa och sen tänkte han klättra ut genom fönstret i Sanae's rum. HAHAHAH. Vi tog tåget till Vårby och vi satt kvar i stationen och gjorde ingenting typ. Sen gick Jonas för han skulle hämta pengar till nån biljett till nån fest så jag och Sanae åkte till Skärholmen. Vi väntade på Sherii i typ 1 timme, Vi stog utanför donken som några pundare som inte hade några hem. Asså varenda männika kollade på oss -.- Vi väntade med Phillip och Ozzy en stund och tillslut kom hon med Asta och Egzona : ) Lite senare typ nån minut efter så kom Damla och Nathalie. Vi gick lite snabbt till Footlocker, sen gick vi ut till torget och träffade på Felicia, Una och några till. Vi stog och snacka en stund och sen kom Olivia och Daniela. Sköööna brudar! Efter gick vi runt lite överallt. Jag, Sanae och Felicia gick på toa och dem andra gick till donken typ. Sen såg vi lite folk.. HAHA Sherii bästa när hon gick fram till ******! Vi träffade på Sanae's kompisar typ ch sen satt vi i donken och dog av garv för en tjej med fågelbajs mellan ögonen! Assssså jag dooog! Vart åker du? Jag flyger söder ut. HAHAHAHAH! Vi gick tillbaka til torget till Damla och Nathalie. Dem stog typ längst fram och sen kom Christina och Betty. De va två killar som börja rappa och de va ganska fina låtar men vid 7 va jag och Sanae tvugna att gå. Så vi gick till tåget och träffade Michaela, Grece och Am lite snabbt. Jag gick av i Vårby medans Sanae fortsatte till Masmo. Jag kom hem vid halv 8 och och va hemma i typ 40 min. Vid kvart över 8 rulla jag mot min mormor för min mamma va här och nu e typ hela släkten här. Sitter fortfarande här och har lite tråkigt. Sitter och campar på fb och smsar med lite folk. Smsar med Tomtom : ) De va ett tag sen. Juuuste about bilder, grejen är att jag glömde kameran hemma så de blev inga bilder. Asså shit det har tagit nästan två timmar att skriva de här inlägget,HAHA. Men avrundar här, Puss! :*
.
.


- Mr Saik - Pon Passa Passa


-Godmorgon

Goooodmorgon allihoppa! Okej bloggar för att jag har så jääävla tråkigt. Sitter och väntar på Sanae som skulle kommit vid halv men hon e inte här än. Såå de är bara att vänta. Men vaknade vid halv 10 fixade/sminkade mig och nu ska jag göra frukost. Inlägget va lite onödigt men ville bara hålla er lite uppdaterade. Såå nu ska jag fixa nåt att äta och fortsätta vänta på den här seeeega jäveln : )
.
.



-Dagens Outfit


- All day, All night.

Blev precis klar med att platta håret och hann tvätta de också. Gjorde de idag för kommer inte hinna göra de imorgon för Sanae ska komma tidigt hit sen ska vi ut : ) Okej över till dagen smsade Sanae vid 3 tror jag och hon kom hit med Asta. Dem gick in i fel port, HAHA. Aa Sanae låna en tröja och sen gick vi ut och vi satt i min gård en stund sen gick vi hem till mig igen för att äta. Dem åt nudlar och jag åt nån sallad, haha leker nyttig. Nej men gillar inte nudlar. Sanae och Asta hade värsta konversationen om vems nudlar va bästa, asså jag dog av garv. Dem är sjuuuuuka! Vi va här en stund, vi flumma och va fett hypade. Vi börja ta kort och det, sen vid kvart i 7 rulla vi mot Masmo för Astas mamma skulle hämta henne. Jag och Sanae rulla tillbaxs till Vby sen. Vi träffade på lite folk på tåget också sen gick vi snabbt till ica för hon skulle köpa lite grejer till sin mamma. Efter följde jag med henne till Masmo och hon väntade på tåget med mig till Vårby. Gick hem och va hemma vid kvart över 8 ungefär. Satte mig vid datan en stund laddade ner PhotoScape också : ) Vid 21 kom mamma och Nicole hem. Jag tvättade håret snabbt och satte mig framför tvn med två mackor, kollade på Don't mess with the Zohan. Asså killen är bränd. Filmen är sjuuuuuk, HAHA. Aa sen vid 23 torkade jag håret och började platta de och nu är jag klar. Ska snart rulla mot sängen för måste upp tidigt. Som jag sa innan ska jag träffa Sanae imorgon och typ några till. Vi ska till nån festival grej i Skärholmen tror jag, såå de kommer säkert bilder imorgon. Ska bara ladda upp Dagens Outfit/Facelook och sen sätter jag på nån film. Avrundar här, Puss! :*
.
.

-Saknar..Vill tillbaks!

- Vill ha värmen, Vill ha havet, Vill ha maten, Vill ha de perfekt, Vill ha rhodos. -

-Asssssså jag tror jag är kär!

I mina nya converse! Köpte dem i Ukraina : )

-Dagens Outfit/Facelook


-Hihihi


Du kallar mej billig? Idiot då är du gratis :)

-Saker från Ukraina och från Spanien.

Ukraina :





Spanien (fick av mamma) :



Fick nagellacker men tog aldrig bild på de..

-Jag heter Romina och är utråååkad, bara så att ni vet.

Träffade aldrig Hiba så vid 3 träffade jag Sanae i tb, Vi gick till Ip och hamnade i jonas port tillslut. Vi skulle typ plinga på men då kommer ju robin ut och Sanae får typ panik, HAHA. Men dem stack och jag och sanae satt i porten en stund och jag börja prata med två random barn, HAHA. Vi såg däck utanför fönstret HAHAHAHA sanae, bara du fattar! : ) Sen drog vi till centrum och träffade på Yoseline, Merve och Tugce. Vi åt kebab asså shoooo. Sanae fastade inte typ så hon åt också.  Sen åkte vi till Vårberg och träffade Melanie, Mikaela och Jennie. Vi åkte till Norsborg och sen tillbax till Vårby, vi satt och snacka en stund. Sen tappade jag min plånbok. Så vi började leta efter den, men sen va Sanae tvungen att sticka. Hittade min plånbok i grillen tillslut där vi åt kebab : ) Kom hem vid halv 8 och städade mitt rum lite snabbt innan mamma kom hem.. Vid halv 9 kom hon hem och satt i luren med Sanae en stund. Asså helt seriöst jag fick fliiiiiiiipp! Men aa sen så hade jag tråkigt och då ringde Sanae igen och frågade om hur jag ville att min header/design skulle se ut. taaaack den blev jätte fin men vill bara ändra en bild : ) Sen vid typ halv 11 tror jag? ringde Alanis, Gumman allt händer för en orsak. De kanske inte är menat.. Aa vi prata ett tag och sen vid 12 så va jag tvungen att gå och lägga mig. Aa imorgon så händer typ inget för får inte gå ut för är föööör uppkäftig mot min mamma. Asså okej jag kan va uppkäftig men hon får flipp för ingenting, föör minsta lilla sak -.- Men avrundar här ska gå och lägg mig snart, ska bara ladda upp de jag köpte i Ukraina och dagens outfit/Facelook. Puss! :*
.
.

- Igååååår -

Sanae Alami

Helooow, nu är den nya designen till Romina klar. För er som inte kan se denna design, tryck på f5 eller den runda pilen i hörnet!
Anyway, nu har jag suttit i typ 3 timmar för att få ihop denna design, så tack för att ni inte försöker baxa den!
Jag gör gratis designer, så om ni vill ha en kan ni få mer information på min egen blogg, tryck här
Hur som helst, hoppas du blir nöjd Romina! Och om det är något du vill att jag ska ändra säg bara till!
Ni får ha det bra alla bloggläsare, ha en trevlig kväll/natt. Och jag är säker på att Romina uppdaterar så fort hon får en data! Pusshej ♥


-Till Alanis

Gumman du är så jävla underbar, gullig, katt, söt, snäll, så jävla perfekt och du är en så bra vän. Älskar dig gumman och kommer alltid att göra de! Och nej hon tvinga mig inte  skriva de här...

-12.26

Vaknade vid 11 och gick och la mig mammas säng. Sen så satte jag mig vid datan medans mamma gjorde stekta ägg till mig : ) Asså de va såå jävla gott, ja jag är tjockis. Efter så satte jag mig vid datan och har suttit här sen dess. Ska snart börja fixa mig för.. aa faktiskt så vet inte varför. Skulla eller ska typ t Skärholmen, fast vet inte för Hiba har inte messat mig.. Men jag ska typ träffa Sanae nu för Hiba svarar inte.. Såå jag vet inte egentligen men ska ta och messa Hiba nu och se om vi ska eller inte.. Men aa ska börja fixa mig och städa lite och de lite innan jag går ut. Avrundar här, Puss! :*
.
.

- Liite så där bildbrist.. -

-FACEBOOK


-Daaaaagens outfit/facelook

- Outfit -
- Facelook -

-Lite innan jag däckar..

Efter de där inlägget fixade jag mig och hämtade sisat tvätten och skull egentligen träffa Sanae men nej så blev de inte. Så satt hemma helt sminkad och fixad.. Vid 6 följde jag med mamma till Abf för att göra en sak sen så gick vi till ica och köpte lite grejer.. Kom hem vid 7 och åt lite snabbt. Sen hade jag tråkigt så började ta lite bilder, så aa dem kommer komma lite då och då i inläggen : ) Satt mig vid datan vid halv 10 och sen vid 11 jag ''vi'' och la oss, eller mamma dåra men hon tror jag sover, hehe. Men nej nej jag har en egen data som jag kan använda, HAHA. Men aa så vid halv 12 satte jag på mig data och har hållt mig här sen dess. Har fixat lite bilder, lyssnat på muzic och bara campat på snitchbook. Men aa ska typ gå och lägga mig för ska kanske träffa Hiba imorgon, Vi ska till Skärholmen vid halv 2 så jag måste vakna lite tidigt. Skulle egntligen träffa Alanis men hon kunde inte så de får bli på torsdag typ. Ajde ska däcka nu, Eller nej ska bara lägga in dagen outfit...Avrundar här,Puss! :*
.
.
- Idag.. -

-Bruno Mars - Talking to the moon


-

om du inte vet vad respekt är, så vet du inte vad kärlek är heller.

-HAHHAHAHAHAHHAHA


-Till dig och ingen annan

Äru nöjd nu din hora? Du fick som du ville. Smuts säger jag bara, jag fattar inte att de finns folk som du. Men nu för tiden vet man inte vad de finns för folk runt om kring en..

-Glömde säga..

Att jag undrar vad jag kan göra för att göra bloggen roligare/bättre? Ge förslag på grejer..Kanske frågestund? Visste ni att? Bildleken? Mer bilder? Mer musik? Mer citat/texter? Ny header och design? Jag vet inte men ge lite förslag.. Kommentera här eller på fb. Vad ni vill : )

-//Romina

- Efter ett tag inser vi vad som är rätt och fel i livet. Man skaffar nya vänner och inser vem man kan lita på och inte. Man förstår att det inte lönar sig att låtsas vara någon annan. Att du duger precis som du är. Den tiden är NU.

-I'm back om track bitch!

Som ni kanske fattat så är jag i Sverige nu : )  Flyget startade en timme efter tiden vi egentligen skulle startat och landade alltså en timme senare. Mormor, Morfar, Mamma och Nicole väntade på mig i Skavsta. Det va ganska så läskigt att åka själv men jag klarade mig för de va ett par som hjälpte mig lite. Men somsagt dem väntade på mig och min väska kom ut direkt på bandet så jag va en av dem första som kom ut. Kramade och hälsade på alla och sen rörde vi oss hemåt. När vi kom hem så lagade mamma mat medans jag packade upp allt. Ska visa vad jag köpte senare. Juuuuste apropå bilder från när jag va där så kommer dem i september för alla bilder är i pappas kamera och han har den just nu.. Men skitsamma. Vid 5 åt vi och hade de trevligt : ) Och vid 7 ungefär gick mormor och morfar hem. Jag och Nicole hade skit tråkigt så vi bestämde oss för att gå ut och spela fotboll. Vi fixa fotboll och vi cykla till Vårbergsip vid 9. Vi tränade också, vi sprang och allt möjligt. Asså jag har träningsvärk i hela kroppen. DÖÖÖÖÖÖDA MIG. Jag har lust att slänga mig i en vägg eller nånting.. Psyko? Haha kanske.. Men aa vi kom hem vid 12 och vi fixa lite mackor för vi va huuuungriga. Sen gick vi och la oss somnade vid 1. Hann prata lite med Alanis också. Gumman spräck henne säger jag bara och du vet vad jag mer sagt till dig. Du har alltid mig! Men aa somnade då och vaknade klockan 10 för mamma kom innan för dörren och ba är ni vakna? Vi ba aa helt döda, HAHA. Vi gick och la oss i mammas säng och pratade lite om allt mellan himmel och jord. Tvättade håret och vi åt efter sen vid 1 gick vi och tvätta, så just nu tvättar vi... Kommer bli klar vid 4. Ska platta håret nu, sminka mig och leta efter kläder och sen måste jag hinna städa mitt rum innan jag går ut. Ska träffa Sanae idag : )))))) De va en månad sen vi träffades fan! Såå det ska bli kuligt! Men aa de va typ allt? tror jag.. Neej juste ville säga att jag pallar inte skriva om Ukraina resan just nu men gör de nån annan dag istället. Åhh shit värsta boken jag har skrivit men ajde ska börja röra på mig nu och göra något vettigt med mitt liv.. Såååå avrundar här, Puss!*
.
.

- Bild briiiist.. -

-ERKÄNN DINA MISSTAG INNAN NÅGON ANNAN ÖVERDRIVER HISTORIEN!

~Dont cry, say fuck you and smile~

-Svar.

valerie om ‐SVAR:
vad har hänt mellan dig och ale då? :)
Svar : Aa du..Vi har bråkat och är osams.

Alanis om ‐SVAR:
Hihi omg, där står ju mitt namn xD
Älskar dej min ganga :D
Svar : Men de klart älskling! Älskar dig bebis!

Hiba<3 om ‐SVAR:
Nämen guuuud va gulligt ! <3
Svar : Ja men visst äre? <3

SanaeAlami om -//Words:
Du,kan,ge,dig,fan,på,att,vi,ska,ut,och,eploreeee!
Bitch,när,du,kommer,hem.Asso,du,ska,se,vad,jag,ska,göra,med,dig.:o
(Btw,haha,mittmellanslag,är,ur,funktion!)

Svar : HAHAHAHAHAH Yeeeeeeah! HAHA märkte de... : )


-//Words

När du föddes grät du och alla runt omkring dig log. Lev ditt liv så att när du dör,så är det du som har ett leende och alla runt omkring dig gråter.

‐ANG KOMMENTARER

Ville bara sega att jag kommer svara po kommentarer ner jag kommer hem for den har datorn ar veeeeeeldigt seg av sig. Internet fuckar 24/7 so de e ett till hinder for bode att blogga och svara po era frogor.. Men som sagt svarar nar jag kommer hem... Har bestemt mig for att beretta vad jag gjort och de ner jag kommer hem, so det blir ingen mer bloggning tills jag kommer hem. Det kanske kommer citat och de lite do och do...
.
.
.
Update: Jag kommer hem po mondag : ) Mitt flyg landar klockan 13.10 (Svensk tid)


‐SVAR


Fick en anonym kommentar om vem som e min besta ven, kunde tyver inte printscreana men ska svara
iallafall.


Svar: Jag har monga venner med de finns 4 personer som jag kan lita upp till 100 % och som jag kan beretta allt for: Alanis, Sanae, Hiba och Stephanie. : )

FALSKA VÄNNER ÄR SOM SNÄCKOR

dom ekar..

‐Detta fält måste fyllas i

Om jag ska va helt erlig so gillade jag inte att vara her men nu de e liiiiite bettre for vi gor lite mer saker.. Men vill fortfarande oka hem, och de besta e att jag kommer hem po sooooooondag!!!!! OMG lengtar!! Oj over till vad jag har gjort.. A men som sagt har varit och handlat lite grjer, har hittat mycket saker jag vill kopa men ska gora de innan jag oker : ) Igor so va vi i en galleria och jag fick med mig lite grejer hem.. Kopte Nagellack beeeesta! losogonfransar och skor : ) Skulle kopa linser men gjorde inte de for ska kopa po lordag och se om de finns billigare po andra stellen... Idag so okte jag och pappa till non bazar och kollade runt, vi hann inte kolla so mycket for vi trodde dem skulle stenga senare men dem stengde klockan 2.. Soo vi gick hem istellet, ot for inte so lenge sen faktiskt. Just nu sitter jag och chattar med Nicole och nogra till : ) Haha nicole gor veeeersta bestellningen men skit i. Men ajde ska forsetta campa po fb, uppdaterar senare eller imorgon..


RSS 2.0