-Pallar inte blogga idag så ni får två hype låtar istället : )


-Mac Miller is the shiiieeeeeeeeeeeeeeet!

Jaaaa ni läste rubriken, som ni ser har fastnat för mac miller nu : ) Han e tuuuuuung! Aja va i flempan halv 3, blev kaoz med bussen i sjukhuset... Sen så tog jag, Asta, Sanae, Stefan, Olle och Elo 740, Darii hoppa på i Masmo. Jag, Sanae, Asta och Darii gick av i Vårby, Darii gick hem och vi tre gick hem till mig för att hälsa på min mamma. Sen tagga vi till grillen och fodrade där. OMG KEBAB ÄR MITT LIVS STÖRSTA KÄRLEK ♥ Men aaaaaaaaaa okej, efter rulla vi till Skärholmen snabbt och tillbaka. Sen tog vi bussen till Huddinge, vi tagga till donken och satt där, Em kom en stund och sen kom Michaela. Em, Asta och Michaela tagga så jag och Sanae gick till danslokalen, Christina och Amanda kom senare. Dem va med och kolla på träningen, jag kunde knappt röra mig för hade jäääävligt ont i magen. Har haft de sjuukt länge nu och nej det är inte mensvärk : ) Vi slutade halv 8 och jag tog 42 tåget, pappa väntade på mig så vi åkte hem tillsammans. Va hemma kvart över 8, har läst igenom mina SO papper till provet och ska snart stänga av datan för börjar 8 imorgon.. FML! Juuuuuuuste ska sova i Vårby hela helgen^^ Men aja pusss!

-Wednesday

Hejsan everybody! Har precis blivit klar med allt. Har ätit, klätt på mig och sminkat mig : ) Åkte aldrig till Sanae's skola imorse för vi bestämde att jag skulle komma efter så jag skulle kunna få sova ut lite. Anyways vaknade 11, läste igeom mina SO papper för har prov imorgon. Har prov i Samhälle ... Åt precis lunch, kycklig med pasta. Just nu väntar jag på att tiden ska gå för ska ta 13.39 bussenhär utanför till Östertälje sen tar jag pendeln till flempan. Det blev lite bloggande idag iallafall. Ska städa lite sen äre data som gäller tills man går ut och tar bussen.

-Sen svar : )

Fick en fråga för inte för så länge sen om hur jag sminkade mig och vad jag använde. Här kommer de, förlåt att de tog sån tid : )
1. Täcker finnar (nästan aldrig) och lägger på lite solpuder
2. Lägger ögonskugga och fyller i/målar mina ögonbryn
3. Lägger eyeliner (brukar ha en annan men den va slut när bilden togs)
4. Och sist använder jag mascara, brukar använda den med den gröna korken/locket : )

-L ♥ V E


-21.35

Shoooooooooooooooooos! Haha oj jätte många o.. Äe lite hype just nu : ) Lyssnar på värsta hype musiken! Men aja skit i de, hade skola idag, började 9.10 och slutade halv 2 för hade skoljoggen. Gick heeela grejen och kom på 98:de plats av 150, hahahehehohohihi. Stannade kvar med Ferman, Rohat och Lehto i skolan till halv 3. Vid den tiden så stack jag, grece och lehto till bussarna. Jag och grece åkte ner till centrum, jag tog bussen till Björnkulla till Sanae's skola. Träffade Christina, Darii och Lana. Sen kom Sanae och Asta så vi tog bussen och åkte till sjukhuset. Gick in i pulsen och köpte lite dricka sen tog vi bussen och där va Christina, Lana, Darii, Linda och två killar jag inte kommer ihåg namnet på.. Vi alla gick av i Masmo och dem flesta gick hem medans jag och Darii åkte till Vårby. Sen rulla vi hemåt. Mamma har kommit hem från sjukhuset så jag hälsade på, När jag kom hem så var mormor, morfar, mamma och Nicole : ) Va hemma typ 30 min sen va jag tvungen att åka till Fittja för att ta bussen. Träffade Ale på tåget och fick sällskap till Masmo : ) Va hemma vid 7 med pappa. Imorgon har jag studiedag : ) Men jag ska till Sanae's skola och vara där hela dagen. Sen har vi träning fast måste hinna gå åka till Skärholmen för att lämna tbx ett par leggings. Tror att vi drar till Vårby och äter efter de och sen kanske hem och hälsa på mamma lite snabbt. Kommer va hemma vid halv 9, måste tvätta håret för skulle gjort de idag men pallade inte. Sen så går jag och lägger mig för börjar 8 på torsdag. Såå jag tror inte jag kommer blogga imorgon om inte jag får tillgång till en data i skolan : ) Men ska ba kolla runt lite i fb, fixa bilder sen kanske gå och lägga mig, Puuuss!

-Zion y Lennox - Mi Amor


-Put a condom on your heart, Cause he's about to fuck your feelings.

.

-It calls monday

Hejhej efter de där inlägget här under så hade jag matte prov. Tror jag klarade mig och hoppas på B eller kanske ett C : ) Hade slöjd idag och hann bli klar med min grejsamojsskit, Min sisate lektion va SO, slutade halv 3 och åkte till Skärholmen. Gick runt där till halv 6 ungefär. asså vill man köpa saker måste man fan va rik -.- Fan så många kattiga tröjor men nej nej man måste ha för lite pengar. Ska be pappa om pengar när han får sin lön. Köpte iallafall 1 par leggings, 1 linne och örhängen : ) Aa men som sagt tog tåget till Fittja och tog bussen där till Södertälje, skulle ha åkt till Östertälje för att möta min pappa men hans tåg kom inte, så jag åkte hem bara. Va hemma vid kvart i 7, städade mitt ''rum'' och fixade min väska, har skoljoggen imorgon btw.. Orkar inte men måste -.- När pappa kom hem så åt vi och nu sitter jag här vid datan. Satt i luren med Valerie för en stund sen, vi snacka om lite allt möjligt. Ska snart lägga mig för pappa klagar på att jag lägger mig för sent. Det här är sista inlägget för idag, ska bara lägga ut en låt och kanske ett citat. Pusss!
Summer 2011 ♥

-MOBBOFFER

SKOLA,SKOLA,SKOLA,SKOLA,SKOLA SÅ SER MITT LIV UT. DET ÄR PROV EFTER PROV EFTER PROV. SNÄLLA !? ÄR I SKOLAN NU SOM NI KANSKE FÖRSTÅTT, SITTER I DATASALEN MED MERIS, WILLIAM,FERMAN, OLIVER OCH OSCAR. DEM HÄR TÖNTARNA SITTER OCH SKRIKER PÅ VARANDRA FÖR ATT DEM FUSKAR... MERIS FASTNADE PÅ SITT SPEL, HAHA. FERMAN SITTER OCH SJUNGER OCH WILLIAM, OSCAR OCH OLIVER ÄR BARA ALLMÄNT CP. FERMAN HETER ABDIFANTA : ) HAHAHAHAHHAHA! DEM SPELAR SHELL SHOCK LIVE. JAG SITTER HÄR HELT MOBBAD MELLAN WILLIAM OCH MERIS. NU MÅSTE JAG SKRIVA MIN UPPSATS, HEJDÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅ


-A pretty face doesn't mean a pretty heart..

.

-Thought


-Mac Miller - Donald Trump


-Du är blind och springer efter dom som inte bryr sig om dig. Men egentligen borde du stanna och vända dig om och se vilka som springer efter dig.

.

- MIN,MIN,MIN,MIN BARA MIN MAAAAAAAAN!


-Sabado

Vaknade vid 11 idag, stor städade med pappa här hemma. Sen fixa vi oss och åkte till centrum. Köpte 1 par jeans, 2 bh:ar och en deo, Kan visa imorgon, gör kanske en video : ) Skulle köpt nån tröja men hittade inga så ska åka till Skärholmen på måndag eller nåt. Har 500 kr kvar : ) Såååå Sanae vi drar dit då? Va hemma vid 5, pappa och jag åt lite snabbt och vid 6 åkte vi och hämta Lena. Köpte lite snacks och hyrde film. Vi hade typ Familje/filmkväll idag : ) Ligger med datan i min säng just nu. Skypar med en väääldigt trevlig person och lyssnar på musik, ska gå och lägga mig snart, snart och snart... när jag blir trött helt enkel. Imorgon äre chill dga som gäller, ska noppa mig, tvätta håret och de. Fräsha upp mig lite och måååste plugga för har prov nästa vecka. Har matteprov på måndag, Kemiprov på tisdag, Skoljoggen på onsdag och samhällsprov på torsdag. På fredag har jag inget speciellt, Tack gode gud! Skolan låter oss inte att andas... Men aja de va ty de avrundar här, torr inte jag bloggar mer idag.. Puss!

-Fessssst hos mange broooooor!


-Friday

Det va chill idag, hade vanliga lektioner hela dagen. Slutade 15.10, jag och Una va tvungna att gå till Tomtberga för att hämta våra väskor. Vi träffade David och Rodan i skolgården. Satt med dem en stund, töntarna satt och gunga HAHA! vid 16 börja alla rulla hemåt. Tog bussen till Fittja, hem till min mormor. Jag, mormor och morfar åkte till sjukhuset i Solna för att träffa min mami. OMG hade inte träffat henne på 1 månad typ, har saknat henne skit mycket! Pappa och min kusin Dennis va där också, så vi chilla alla till ungefär 19.15. Då rulla vi hemåt. Pappa och jag åkte förbi hos mig i Vårby, skulle hämta pengar för ska köpa lite kläder imorgon. Vill ha jeans, nån tröja och lite underkläder : ) Vi va hemma vid 20.10, Pappa, Lena och Jag åkte till Ica maxi och handla. När vi kom hem åt vi lite snabbt och nu ligger jag i min säng lite såhär halv död. Ska däcka snart, för mina ögon stängs av sig själva. Sov jääätte lite igår.. Imorgon ska jag och Pappa till centrum, vi kommer va ensamma hela dagen för Lena jobbar imorgon & på söndag. Avrundar här, Bilder kommer imorgon på vad jag köpt och lite fårn veckan. Puuuuss!

Mamma ♥

-Älska lååååten! är inte från blåalinjen men shit the same


-SVAR


Anonym om -Onsdaaaaaaaaaag:
vad för träning har du? :)

SVAR: Går på streetdance i huddinge. Fast det är flera sortes danser. Som looking, Poping, Lite dancehall, Techno/House bland annat.

-Svar på taaaaal

Anonym om - :)))))))))))))
feett fin header : )
SVAR: Tack! Det är min kompis Sanae som gjort den : )

-Onsdaaaaaaaaaag

HejHejHej! Hade skola och träning idag. Åkte hem till Sanae innan, vi dansa och dansa bara. Va hemma vid kvart i 9. Har tvättat håret, torka de och ätit två mackor. Ska däcka snart för måste upp tidigt imorgon för börjar 8 -.- Yaaaa men puss på er! Bloggar imorgon : )

- :)))))))))))))

TAKE CHANCES. TELL THE TRUTH. DATE SOMEONE TOTALLY WRONG FOR U. SAY NO. SPEND ALL YOUR CASH. GET TO KNOW SOMEONE RANDOM. BE RANDOM. SAY I LOVE U. SING OUT LOUD. LAUGH AT STUPID JOKES. CRY. APOLOGIZE. TELL SOMEONE HOW MUCH THEY MEAN FOR U. TELL A YERK WHAT U THINK. LAUGH TILL YOUR STOMACH HURTS. REGRET NOTHING.
LIVE THE FUCKING LIIIIIIIIIIIIFE AND FUCK THE FUCKING HATERZZZZ

- My words ~ Straight from the heart

Jag tänker på hur folk är mot andra nu för tiden. Ingen har nån jävla respekt mot någon. Du är inte farlig om du kallar nån hora elr nåt. Du saboterar för dig själv egentligen, för när den personen du sagt det till tröttnat på ditt bullshit så kommer den göra något mot dig. Ja den kanske hotar att misshandla dig eller något liknande men då skyll dig själv. Alla kan ha en åsikt om olika personer, men bara för att du kanske tycker stt en annan person är en hora då behöver du inte säga det. Tänk innan orden kommer ut ur din mun, för sen är det försent. Du kan inte ta tillbaka det, du kan bara ångra att du sagt de längre fram. Men då kanske personen inte vill ha något med dig att göra. Jag riktar inte de här mot någon speciell utan till alla människor/ungdomar i världen.

-Moooooooooooonday

Ojjjjj förlåt. Har inte bloggat sen i fredags... Har tappat blogglusten, så jag har funderat på en bloggpause i några dagar. Va tycker ni? Men över till helgen. Jag sov hos Sanae hela helgen, vi va ute med olika personer. Det har hänt/hände lite grejer i helgen. Va i skolan idag, slutade halv 3. Kom hem 5 och har gjort alla mina läxor. Har hunnit ikapp klassen i matten, svenskan och engelskan. Jag är tuuuuung. Ska kolla på Idol för har inget bättre för mig. Har inte satt på min data idag, utan sitter på Lena's data : ) Imorgon börjar jag 9.10 och slutar 15 tror jag. å onsdag har jag dansträning, fast vet inte om jag ska gå.. Men vi får se. Avrundar här, bloggar kanske imorgon. Puuss!

-FUCK BOYS!


- 15 september 2011

Såå nu är jag klar, kollade igenom lite och visste det mesta. Trodde inte de.. Men hoppas jag fixar de nu : ) Okej hur mår ni då? Har inte bloggat på 2 dagar eller 1 dag? skit i de... Igår hade jag ju träning fast innan var Jag och Sanae i Vårby för skulle hämta lite kläder till mig och en träningströja till mig. Efter gick vi till Centrum och där träffade vi på Jonas, vi chilla med han eller om man nu kan kalla de chilla... Aja efter rulla i mot grillen, vi åt och vid halv 6 tog vi bussen till Huddinge. Vi va framme 10 över ungefär, satt och vänta till halv 7 då träningen började. Slutade halv 8 och va hemma kvart i 9 ungefär. Tvättade håret & gick och la mig. Började 8 idag med musik. Hade heeeelt tråkiga lektioner. Har inte mått så bra idag så har varit på dåligt humör och haft PMS -.-  Har haft ont i huvet också för Oscar kasta en bok på mig, börja blöda också...Sista lektionen va den enda roliga - Engelska - Jag och Montse hyyyypade bara...Slutade halv 5?! Fatta halv 5?! Knaaaaaaaaas! Aa men skit i de, vi fck bästa gruppen på filmen : ) De kommer bli tungt! Kom hem halv 6, städade min säng och de till imorgon, pluggat och nu datan. Har fixat kläder och de till imorgon för har orientering -.- Ska springa själv, jag hooooppas jag klarar de! Jag beeeeer till guuud! Inshallah : ) Kommer sluta tidigt så jag kommer åka hem lite snabbt fixa mig och de, sen åka till Sanae för ska sova hos henne och kanske på lördag också. Det va de mesta som hänt och nu ska jag kolla igenom häftet igen för att dubbelchecka om jag kan, Pusss!
Söööndags..

-Plugg-Plugg-Plugg-Plugg-Plugg-Plugg-Plugg-Plugg-Plugg-bara plugg

Skriver senare ska bara plugga lite för har orienteringsteori-prov imorgon. Kan ingenting typ... Måååste fixa de här i år så jag slipper de nästa år. Ska bara lyssna klart på How to loveeeeee först kärlek till den! Bloooooggar senare : )

-Tänk innan orden kommer ut ur din mun, för sen är det försent. Du kan inte ta tillbaka det, du kan bara ångra att du sagt de.


-WOOOOOORDS BROOOOE

Tjejer lyssna nu, det finns inte perfekta killar men det kommer alltid att finnas en kille som är perfekt för dig!

-ÄÄÄÄÄÄLSKA REFRÄÄÄÄNGEN!


-20.57

-Min dag har varit så tråkig... Va i skolan, slutade 3 för hade fotografering. Hoppas bilden blev fin : ) Åkte till Sjukhuset träffade Sanae, vi åkte till Masmo och sen tog jag bussen till Flempan. Tog tåget och sen bussen. Bussen gick sönder så den stanna och va tvungen att vänta på nästa buss i 30 min -.- Kom hem halv 6. Tvättade med Lena och vi blev klara precis. Skulle gjort min läxa men är för trött just nu, men måste läsa lite ur den här boken vi läser i skolan innan jag lägger mig.. Har suttit i luren med Joan och Sanae ett tag nu.Ska kolla igenom lite på fb och kolla klat på idol sen rullar jag mot sängen så jag hinner läsa lite innan jag somnar. Måste upp tidigt imorgon för börjar 8, måste hinna 6.41 bussen. Jag vet, skiiiiit tidigt -.- Juuuuuuste imorgon börjar jag och Sanae på Dancehall/Ragga : ) Bääääääästa! Vi börjar halv 7 och jag slutar 14.10... Så ska va med Sanae tills träningen börjar. Sluat halv 8, kommer va i östertälje kvart över ungefär och pappa ska hämta mig. Hinner kanske inte blogga för kommer komma hem sent och börjar 8 på torsdag så jag måste lägga mig tidigt. Har Orienteringsteori-prov på fredag kl 8, sen har vi orientering i Källbrink och jag ska springa själv. Så om jag klarar de så slipper jag orientera i 9:an : ) Ska försöka fixa allt. Liiiite långt inlägg men men.

-Dagens...

frisyr: Toffs
smink: mascara, eyeliner & ögonbrynspenna
klädsel: Jeans, tubtop och en svart jacka
vill ha: Fortfarande kebab ...
saknad: Min mamma <3
tråkigaste: Väääääädret -.-
finaste: Sanae : )
humör: Pigg..
mående: Normalt
borde: Gå och lägga mig
parfym: Britney Spears : )
bästa: Jag och una när vi drev med stefan
längtan: Fredag
Kärlek:
skratt: Jag, Montse & Ferman på mattelektionen idag igen
tanke: Jag älskar mitt liv, förutom att jag bor i södertälje
irritationsobjekt: Ingen
smycke: Armband & örhängen
Just nu: Den här listan..
Önskan: Att jag slapp den långa buss/tågresan till skolan...

-Måndag

Hade en helt vanlig dag i skolan todaaay. Ska snart gå och lägga mig, fast ska bara blogga lite. Börjar 9.10 men måste ändå upp tidigt -.- Men okej över till dagen: Slutade halv 3. Stanna i kvarnbergsplan en stund med några. Sen rulla jag och Joan mot Sjukhuset. Vi mötte Sanae och Elo, vi tog alla fyra bussen till Masmo. Elo gick till tåget och vi träffa Ozzy sen rulla jag och sanae hem till henne och dem gick hem. Vi chilla en stund där sen vid 5 gick jag till busshållsplatsen. Bussen kom direkt och tog den till Flempan. Sprang till tåget för de kom precis, va i Östertälje vid 10 i 6, pallade inte gå hem så väntade på pappa som skulle komma kvart över 6 : ) Vi rulla hem när han kom, vi åt och jag har hunnit göra min läxor. Plattade om håret igen, för de blev lockigt idag, har kollat kläder till imorgon också. Juuuuuste de e fotografering imorgon, hatar de. Men hoppas den blir fin! Såå de va väl typ allt, skypa med Sanae precis.. Men de va allt, Avrundar här : )



-@Datasalen

Sitter i datasalen och gör en´svenskauppgift. Ferman skriver av mig.. Blev klar precis och jag slutar 50 så nu äre fb som gäller : )


-I'm digging it...


- Smoke weed everyday!


- Lil Wayne ft. Bruno Mars - Mirror


-20.20

Har precis kommit ut ur duschen och torkat det också. Sitter i luren med Sanae och hon pratar med cp röst HAHA! Men ska snart platta det sen lägga mig för ska ta 7.41 bussen. Börjar kvart i 9 : ) Börjar med Svenska -.- Bloggar inge mer för idag så uppdaterar imorgon, Puuuss!

- Mac Miller - The high life


-Svar


Anonym om - SÖNDAG - DOMINGO - SUNDAY
visste du att det är inte att platta håret så ofta
SVAR: Jag antar att du menar att det inte är bra.. Jag vet de men jag gillar inte mitt hår så jag plattar de även om de inte är bra : )

-Svar


Anonym om - SÖNDAG - DOMINGO - SUNDAY
visste du att det är inte att platta håret så ofta
SVAR: Jag antar att du menar att det inte är bra.. Jag vet de men jag gillar inte mitt hår så jag plattar de även om de inte är bra : )

- SÖNDAG - DOMINGO - SUNDAY

Sitter och chattar med lite folk på fb just nu. Pallar inte blogga... Men idag så ska jag, pappa och lena åka och hämta en säng som den köpt. Ska tvätta håret, platta de, fixa kläder till imorgon och kolla bussen också : ) Sen äre läggdags. Hinner kanske skypa med några, Puuuuss! :*

-HERREGUDHERREGUD


-Randoooom people

Har suttit och skypat med Hurre, Edmond, Robin, Sanae, Valerie och nån David i typ 1 timme nu. På gud dem har så torr humör! Aa men vi ska nog fortsätta ett tag till tror jag... Bloggar innan jag däckar, Pusss!

-Dagens...

frisyr: Utsläppt med klämma
smink: mascara, eyeliner & ögonbrynspenna
klädsel: Mjukis, top och kofta
vill ha: Keeeeebab! :*
saknad: My andra halva'
tråkigaste: Heeeela dagen
finaste: Sanae : )
finaste: Paaaaaappa
humör: trötttttt
mående: Normalt
borde: Göra något vettigt
parfym: Baby parfym från Chile : )
bästa: Skype med Sanae & Carime
längtan: Måndag
Kärlek:
skratt: 
tanke: Det e fortfarande synd om han..
irritationsobjekt: Ingen
smycke: Armband & örhängen
Just nu: Den här listan..
önskan: Att jag fick pengar : )

-Dagens vill ha!


Vill ha alla färger förutom brun, jag har redan den svarta. Villllll ha!

-SKYYYYYPE

Har suttit och skypat med Carime och Sanae ett tag. Vi stängde av grejen för en stund sen, för sanae skulle på toa haha. Ska fortsätta skypa sen : ) Alla som har skype och känner mig, adda Chilena143 . Sitter och messar med Ferman och Joan just nu. HAHA sanae skaffa skype idag eller nu på kvällen och hon kan inte ett skit! AHAHAHHA töööönt! Men älskar dig ändå : )

Right now : )

- Al Azif ft. Gnucci Banana & Crossfire - Sick in head


-Detta fält måste fyllas i

Heeeeej! Somnade vid halv 12 igår, satt i luren med Sanae till 11 ungefär : ) Vaknade 10 i 12, fixade min säng. Duschade och åt frukost. Nu sitter jag i soffan med datan, satte precis på den. Har kollat på Teen Mom Weekend Break sen klockan 1. Väntar på att pappa ska komma hem ifrån jobbet. Vi ska inte till hans kompis för en av kompisens släkt åkte in på sjukhus så vi ska åka dit kanske nästa vecka. Så de blir säkert en film/mys/hemmakväll. Tror vi kommer hyra film och köpa lite gott. Ska läsa lite nu.. Måste läsa för har kommit lite efter med det för har pratat bort lektionerna. Boken är sååå tråkig så det gör de bara värre -.- Ska nog chilla framför datan en stund sen så forsätter jag kolla på Teen Mom. Bloggar senare, Pussss!
GAAAAAAAAAAAAMMAL!

-Chris brown - She ain't youuuuuuuuuuuu


-Dagens...

frisyr: Toffs hela dagen
smink: mascara, eyeliner & ögonbrynspenna
klädsel: Jeans, svart bendou, linne & svart jacka
vill ha: Klääääääder och paraaaaaaa!
saknad: Noooobody
tråkigaste: Bildlektionen
finaste: Joan ♥
kram: Montseeee
humör: trötttttt
mående: Heeeeeeeeeeelt okej..
borde: Göra något vettigt
parfym: Baby parfym från Chile : )
bästa: Steffie, Jag, Una och Joan på biologilektionen
längtan: inget speciellt
Kärlek:
skratt: Ferman på svenskalektionen
tanke: Det e synd om han..
irritationsobjekt: Faceboooook, för den fuckar -.-
smycke: Armband & örhängen
Just nu: Den här listan..
önskan: Att jag fick pengar : )

-Dagens vill ha!

Vill inte ha just dem här, vill ha liknande med neeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeonfärger!

-21.12

Shooooooooos everybody! Började halv 9 idag med Engelska - Svenska - Idrott - Lunch - Franska - Biologi och Bild. Slutade 15.10 och tog bussen med Joan till sjukhuset för vi snacka om lite grejer. Åkte tbx till Huddinge och tog 15.42 tåget till Östertälje. Va framme vid 10 över och tog bussen hem. Va hemma vid 5. Städade lite och fixade min säng, gjorde min biologi läxa och har suttit i luren med Joan 4-5 gånger nu. Vi snacka lite och vi la på vid halv 9 ungefär sista gången vi snacka. Hann börja på min Matteläxa men palla inte göra den så gör den på söndag istället. Är skiiiiiit trött för sov jätte lite igår, så kanske går och lägger mig snart.. Ska ringa Sanae vid 20 över ungefär sen äre nog bara tve som gäller tills man somnar. Imorgon ska pappa och Lena jobba så jag kommer vara ensam hemma till 2 ungefär. Sen vid 6 ska vi gå till pappas kompis för vi är bjudna på middag, vill inte gå men är tvungen -.- Fast först ska vi köra förbi hem till mamma för att hämta plattången och för att hälsa på dem : ) Kollar på en wierd alien film på 4:an. Den har precis börjat... Ska checka lite fb först och sen så stänger jag nog av datan, puuuuuss! Bloggar kanske innan jag går och lägger mig : )


-GODNAAAAATT

Ska lägga mig nu för är skit trött. Smsar kanske med nån/några en stund till. Godnatt! Eller jo de va en sak jag ville säga. Jag kollade igenom bloggen lite och såg att de va BARA text och inga bilder. Jag vill säga förlåt, men de har varit lite dåligt med bilder för min mamma har kameran hemma och jag fick inte ta med den. Pappa har en kamera men vi hittar inte den. Jag har tagit myyyycket bilder med Hiba's lur men nej nej hon måste radera dem -.- De va bara de... Puuuuss! Bloggar imorgon : )


-Dagens vill ha!

Assssssåååå döööööööööööööööööö! Jag älskar dubbelringar pågud! Jag vill ha alllllllllllllllllllllllllla! Dem e coooooooook kattiga!

-Dagens...

frisyr: Uppsatt och utsläppt, men nu med en klämma
smink: osminkad idag.. hade bara mascara
klädsel: Leggings, blus & jeansjacka/skinjacka, nu pyjamas
vill ha: Mobil, kläder/skor & pengar
saknad: Min andra halva ♥
tråkigaste: Franskalektionen
finaste: Hiba ♥
kram: Steffie's
humör: trött
mående: Määäääätt! Annars trött..
borde: Kolla bussen till imorgon..
parfym: Baby parfym från Chile : )
bästa: Montse, jag & Ferman på mattelektionen
längtan: Åka hem..
Kärlek:
skratt: Mattelektionen och när Montse ramla : )
tanke: Alla möjliga tankar..
irritationsobjekt: Snorungarna :*
smycke: Armband, örhängen & halsband med min bokstav
Just nu: Den här listan..
önskan: Att åka utomlands 

-20.37

Började 8 som ni redan vet. Hade vanliga lektioner hela dagen. På matten och franskan blev jag utslängd -.- Jag fick montse utslängd och hon fick mig. Slutade 3. Jag och Steffi gick till bussarna och sen gick vi hem till henne snabbt. Tog bussen med Joan till Vårby. Han gick av i Masmo och jag tog tåget vidare. Gick hem för att hämta lite kläder. Vid halv 6 började jag rulla mot Fittja för att ta bussen till Södertälje. Va framme vid halv 7, åkte till Östertälje och träffade pappa där. Vi körde hem och åt direkt. Vi va hemma vid sju och sydde mina leggings och nu sitter jag vid datan bara. Har lite tråkigt.. Ska ta och messa nån rolig nu. Imorgon äre fredag : ) Ska fråga pappa om jag kan sova hos Sanae eller på Lördag! Har saknat min andra halva! :* Avrundar här, Bloggar kanske innan jag går och lägger mig.


-Så sant, så sant

‎"Gråt aldrig över en person som sårar dig... bara le och säg; Tack för att du ger mig chansen att träffa nån som är bättre än dig".

-Svaaaar


Anonym om -SISTA INLÄGGET FÖR IDAG
hur gjorde du din headern? :) isåfall skulle du vilja ge mig sidan där man gör? :D

SVAR: Jag har inte gjort den, det va min kompis Sanae. Hon gör gratis designer hon också, Hon gör bättre detaljer och de än mig : ) Klicka HÄR för att komma till hennes och hennes kompis blogg så kan du fråga henne om hon kan göra till dig

-SISTA INLÄGGET FÖR IDAG

Håller på och hjälper en tjej med hennes bloggdesign. Ska bara göra klart den och sen gå och lägga mig för ska upp tidigt. Måste upp 5.35 för ska ta 06.41 bussen till pendeln, sen pendeln till Huddinge. Börjar 8 imorgon -.- Puuuuuss! Godnatt!

- I ♥ Airmax


För ett tag sen tyckte jag att dem va fula, men har kollat på dem i olika neonfärger och mönster. Asså dem är kattttttttttiga! Ouuuuuuuut jag villlllllll ha!

-Dagens vill ha!


Ska börja köra med lite ''Dagens vill ha'' De kommer komma lite då och då. Den allra första kommer om ett par sekunder

-Till dig min älskling!


Genom eld, genom storm ska vi kriga, inte låta någon vilseleda oss in på stigar. nej, fattiga eller rika, spelar ingen roll så länge vi delar lika o vårdar det vi har, jag lovar dig mitt barn, jag lovar dig mitt liv, lovar dig allt jag har är ditt.


-I'm sexy and I know it! UNTZ UNTZ!


-Hoooome

Är hemma nu, eller kom hem för 1 timme sen egentligen. Slutade halv 2 så jag, montse och ferman gick till bussarna. Träffade på Nilo och vi tog bussen till sjukhuset. Träffade Sanae och Christina där. i gick till Subway och åt. HAHA christina krigade för sin macka : ) Vi åt klart, dem tog bussen hem och jag tog bussen till huddinge. Tog tåget och sen bussen här i södertälje. Och nu sitter jag här, ska lägga lite mat till katterna och sen ska jag fixa mat till mig. Looooove!

-@Datasalen

Sitter i datasalen och håller på att skriva en grej till mitt parti med Una. Vi gör egna partier i skola, fattar inte varför. Ojjjjj nu kommer läraren in så måste gå, slutar halv 2 bloggar när jag är hemma : )

WILLIAM RUYTER ÄGEEEEEEEEEEEEEEEEER!

Han är så jävla cool för de är fest hos fredrik! Ouuuuuuu ouuuu ouuuuuuu!


-Yeeeeeah? Yeeeeeeeeah

Fölår för att jag inte bloggat men har inte haft ork. De har inte hänt så mycket heller så va inte orliga ni har inte missat nåt : ) De enda som nu är nytt är att jag bor hos min pappa nu under tid. Vet inte hur länge me några veckor iallafall. Bloggar mer imorgon för måste upp tidigare nu för att det tar 1 timme till skolan från pappa. Bussen går 06.41 -.- Får absolut inte missa den för kommer komma försent och kan inte fortsätta göra de. Har kommit fööör mycket försent ända sen skolan började. Min första lektion är HKK i Kvarnbergskolan... Aa min skola är fattig så vi har lektioner i andra skolor ibland. Avrundar här, stänger av datan vid 22, Puss!

-Till dig..

Jag hatar mig själv för hur jag är mot dig. Jag hatar inte dig utan mig. Jag kanske har sagt att jag hatar dig men så är de inte. Du måste första och erkänna själv att du är alldeles fööööör på mig hela tiden. Jag orkar inte mer. de klart jag käftar emot och säger saker, men snälla ta inte åt dig. Jag vet att jag behandlar dig som skit när de är du som alltid varit vid min sida, jag vet det. Jag ber om förlåtelse...Jag har gjort de flera gånger men jag har bara tagit de för givet men den här gången ska jag verkligen bevisa det. Jag ska ändra på allt de här, Jag lovar dig! Jag ska göra mitt bästa, jag ska bli de barnet som inte är respektlös mot sin mamma/pappa, jag ska lyssna på dig, jag ska fixa mig i skolan. Jag ska försöka fixa allt...och den här gången LOVAR jag dig det! Du vet att när jag blir arg så har jag svårt att kontrolera det jag säger. Jag kan erkänna de själv också! Älskar dig mamma. Utan dig vore jag inget! Du har alltid funnits där för mig även när jag behandlat dig som skit. Jag är tacksam över att jag har dig som mamma! Vad jag än skriver så kommer du inte tro på mig så därför ska jag bevisa de! Älskar dig mitt livs största glädje!


-Siiiiiiiiiiiiiiiiiiiims!

Nu ska jag lira sims, nås på luren : )




- Chris Brown ♥


-Värt att se!


-Biiiiiiilder

Middagen :

Kvällen/Natten :

Igår/Lördag :


-Vet ni vad? Ska blogga nu bara : )

Ska berätta om helgen nu. Aja i fredags hade Sanae en filmkväll hos henne och vi var ett par stycken. De va jag, Sanae, Carime, Betty, Hiba, Vendela och Lina. Vi åt och sen kolla vi på film. NiceNice ^^ Sen vid halv 11 gick vi och lämna Betty. Haha vi gick igenom skogen fram och tillbaka. De va Kaaaaaoz! Vi gick tillbaka hem och fortsatte kolla på filmen sen vid 12 ungefär så gick jag och Sanae för att lämna Carime. Vi gick igenom skogen igen, sen va vi i tunneln och helt plötsligt så stog de en man bakom oss. Vi kolla på han sen kuta vi och när vi börja springa så skrek han någt. Han va skit skarrig! Jag och Sanae tog hissen upp efter. Sen fick Vendela skjuts hem. Jag och Hiba sov hos Sanae och vi somna vid 3 ungefär. På morgonen alltså igår så vaknade vi av att min lur ringde. Jag hade mitt huvud på den och helt plötsligt så låter den, fick hjärtattack nästan... De va jonas som ringde och idiotjäveln ringde 8.36 på morgonen. Vem ringer nån så tidigt på en lördag morgon? Vi ville döda han efter, döö! Vi åt frukost och vi sov typ en timme eller nåt. Hiba stack efter och då började jag och Sanae fixa oss. Vi gick hem till mig för jag skulle byta kläder. Haha Ramsis ringde Sanae från Marocko, jätte gullig! Gissa om Sanae blev glaaaaaaaaaaad? : ) Efter åkte vi till Skärholmen för jag skulle möta min mamma där. Fick pengar av henne, så vi åkte till Lilje och mötte Carime. Jag och Carime köpte lite saker och Sanae köpte present till Vendela : ) Sen åkte vi till Vårby och åt i grillen. Vi skulle träffa Mass och dem i Masmo så vi åkte dit, men sen så va vi alla tre tvungna att gå hem så jag och Carime tog tåget och Sanae drog. Jag va hemma vid halv 8 och fixade lite grejer. Mamma och Nicole gick ut så jag stannade hemma själv. Dem gick vid halv 10 ungefär. Satt vid datan och kolla på film. Somna vid 2 i soffan och vaknade vid halv 4 av att mamma hade kommit hem. Gick och la mig i min säng och idag vaknade jag halv 12 ungefär, har ätit frukost och nu har jag tråkigt som fan. Får inte gå ut så jag stannar hemma idag, ska fixa saker till imorgon och de. De kommer bilder snart : )

-Sorryyyyy

Förlåt för att jag inte bloggat sen fredags men har inte pallat. Kan lova att jag bloggar ikväll med lite bilder också : ) Såååå se upp för långt inlägg!

-SHOOOOOOOS

Vakna för en kvart sen och ska sminka mig och så drar jag till skolan. Ska ta tb idag tror jag. Måste kolla upp de nu. Bloggar mer senare, puss!


-Aleks ♥


-L ♥ V E


-Jag gillar att skratta åt mig själv och jag skäms inte


-INGEN RUBRIK

Förlåt för dålig uppdatering dem senaste dagarna men har inte orkat blogga.. Ska berätta lite kort om igår och idag. Hade skola igår, helt vanlig dag. Åkte hem efter en stund och träffade Sanae på bussen, hon hoppa av vid Masmo och jag fortsatte till Vårby. Träffade Nicole i centrum, hjälpte henne med en sak och sen gick vi hem. Va hemme vid halv 5. Hade trååååååkigt och sen vid halv 7 gick jag och Nicole och köpte i grillen till oss. Tvättade håret och sen gick och la mig vid 22. Somnade direkt för va trööööött. Och nu om idag. Hade skola, ganska så lång dag. Träffade Sanae och Linda på bussen och vi åkte till Masmo.Dem följde med mig till tåget. Missade flera tåg sen tillslut tog jag tåget till Vårby och dem gick hem. Och nu är jag hemma. Shiiiiiit det har tagit typ tagit 2 timmar att skriva de här. Har ätit, slängt soporona och städat mitt rum,  HAHA. Ska nog sätta mig i luren med nån lite senare fast ska fixa mina kläder och sen kolla kläder till imorgon : )

RSS 2.0